SHËRBIM I KOMPLETUAR

EE Tech Sh.p.k. ofron shërbimin e kompletuar te fibrit optik qe nga planifikimi deri tek kyqja e klient ku këtu përfshin shtrirjen e kabllos, splajsimit te fibrit  dhe testimit.

SHIKONI MUNDËSITË

Reagim në kohë

Gjithmonë korrekt

Përkrahje 24/7

Inxhinierët dhe teknikët tanë janë të gatshëm t'ju ndihmojnë çdo ditë në çdo kohë. Ne do të jemi të lumtur ta ndajmë ekspertizën tonë dhe njohurinë teknike.

dhe shumë tjera..

Lokacioni

Fushë Kosovë 12000 Kosovë

Orari

09:00 – 17:00
E Hënë – E Shtune

Kontakti

Phone: +383 49 888 131
Email: [email protected]

© 2023 All rights reserved​

EETECH SHPK